Ontdek hier de verschillende zones van de vernieuwde site op het Steenplein te Antwerpen van 9 december tem 8 januari 2023.

OPENINGSUREN

OPENINGSUREN

Maandag         12u – 00u
Dinsdag           12u – 00u
Woensdag       12u – 00u
Donderdag      12u – 00u
Vrijdag             12u – 02u
Zaterdag          12u – 02u
Zondag             12u – 00u

UITZONDERINGEN

Vrijdag 9/12 16u – 02u
Zaterdag 24/12  12u – 18u
Zaterdag 31/12  12u – 18u
Zondag 1/1  15u – 00u
Zondag 8/1  12u – 18u


THE BARN / CENTRALE BAR

We werken vanuit één centrale bar die omsloten wordt door de barn. Dit heeft immens veel voordelen, bij regenachtige of koude dagen. We  creëren op elk moment van de dag een plaats van gezelligheid, warmte, ontmoetingspunt,,..

 Deze ware eye-catcher is het middelpunt van de site en zet de basis voor de belevingsvolle omkadering rond het geheel met lokale dranken aan marktconforme prijzen.


BELEVINGSZONE / KIDS ZONE

Door de unieke setting op het Steenplein is dit een perfecte plaats om je namiddag en avond door te brengen. We werken met een overdekt centraal podium, zeer veel groen en kerstbomen, gezellige en belevingsvolle terrasgelegenheid, verwarmingselementen met aandacht voor jong en oud.

De omkadering wordt gezet vanuit de gedachtegang om de belevingszone in te richten als evenementenplein voor kinderanimatie, maar ook voor volwassen activiteiten. Daarnaast is er ook een kinderspeeltuin aanwezig voor de kleinsten.


FOOD CORNER / TERRAS

Naast The Barn werken we met een lijn van food aanbod naast en in de centrale hub, vanwaar we een unieke food corner zullen aanbieden. Van OFYR gerechten tot handgemaakte pizza’s tot waffles on a stick.

Bevers&Bevers heeft met zijn jaren ervaring en mogelijkheden een fantastisch winters food aanbod op de kaart gezet. Voor het aanbod houden we wederom rekening met de uitgebreide doelgroep die Winter in Antwerpen aanspreekt.

Ontdek onze winterkalender!

Ontdek hier ons uitgebreid programma op het Steenplein deze winter!

Back to top